VERHUIZINGEN - REMOVALS -MUDANZAS - DÉMÉNAGEMENTS - UMZÜGE

Particuliere verhuizingen

Verhuizen is ons vak. Of het nu gaat om een complete inboedel of alleen de meubelen. Wij dragen zorg voor een vlekkeloze verhuizing, waar u met plezier op terug kijkt!

 

Werkwijze                                

Bij RG International Movers and Packers verhuizen wij uw inboedel zorgeloos en efficiënt met een vakbekwaam verhuisteam. Kortom het betrouwbare adres voor uw verhuizing! Kiest u voor RG International Movers and Packers, dan kiest u voor kwaliteit, voor een scherpe prijs!

  De mogelijkheden

  • Verhuizing van uw complete inboedel
  • Verhuizing van alleen meubilair
  • De- en montage van meubilair
  • Inpakken van verhuisdozen
  • Inboedelopslag

Vrijblijvende offerte

Weten wat uw verhuiskosten zijn? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Het begin van een zorgeloze verhuizing!

 

Kantoor & projectverhuizingen

Verhuizen met uw kantoor en/of uw bedrijf? Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij ondersteunen u graag hierbij. Het is van belang dat bij uw verhuizing het productieproces zo min mogelijk wordt verstoord. U wilt tenslotte zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe onderkomen met behoud van continuïteit.

Een kantoorverhuizing vergt speciale aandacht. Daarom begeleidt onze projectleider de verhuizing en is hij van begin tot aan het einde van de verhuizing uw aanspreekpunt.


ICT Verhuizen

Computers zijn het hart van uw organisatie en dienen dus met zorg te worden verhuisd. Wij dragen zorg voor het verhuizen en het af- en aankoppelen van uw computer- en randapparatuur.


Inboedelopslag

RG International Movers and Packers kan flexibele oplossingen bieden voor tijdelijke of langdurige opslag voor uw gehele of gedeeltelijke inboedel. 

Ook kunt u natuurlijk zelf de opslag regelen bij de zogeheten self-storages.

Deze speciaal ontwikkelde opslagunits zijn droog, schoon en beveiligd waar uw inboedel ook veilig staat opgeslagen.

 
Interne verhuizingen

Nieuwe vloerbedekking, schilderswerkzaamheden of een verbouwing? Uw kantoormeubilair zal hoogstwaarschijnlijk intern verhuisd moeten worden. Met de nodige hulpmiddelen assisteren wij u graag u hierin. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Zakelijke opslag

Heeft u een langdurige goederenvoorraad en ruimtegebrek? Voor zakelijk ondernemen bieden wij opslagmogelijkheden in onze eigen opslag. Denk daarbij aan bedrijfsvoorraad, archiefopslag en inventaris. Dus bent u op zoek naar langdurige of tijdelijke opslagruimte neem dan contact met ons op!                                                                           
 

Opbellen
Info